Gestionarea crizelor de imagine

Această pagină conţine informaţii utile pentru studenţii de la cursurile universitare (zi şi ID) ale FCRP şi pentru cei de la specializarea Publicitate (universitar zi):

 • Suportul de curs.
 • Bibliografie: conţine o listă de lucrări existente în biblioteca FCRP. Acestea pot fi utilizate atât pe timpul cursului, pentru aprofundarea cunoştinţelor dobândite, cât şi pentru întocmirea lucrărilor de licenţă.
 • Articolele recomandate pentru studiu de către conducătorii de seminar:
 1. Articolul nr. 1 (poate fi accesat şi la adresa http://printfu.org/organizational+functions+of+public+relations );
 2. Articolul nr. 2 (poate fi accesat şi la adresa http://www.instituteforpr.org/topics/crisis-management-and-communications/ ).
Reclame

36 de răspunsuri la Gestionarea crizelor de imagine

 1. Panait Geanina zice:

  Intelegem ca examenul nu poate fi reprogramat pentru 300 de studenti..dar mai sunt cazuri de studenti( printre care si al meu) care sunt la Publicitate sau Comunicare si nu pot ajunge din cauza vremii. Si de sambata sunt blocate unele drumuri si anulate trenurile..si nu cred ca se va ameliora situatia pana maine. Din contra..maine este apogeul situatiei de afara. In cazul asta,inseamna ca avem restanta? Nu prea mi se pare corect..

  • George David zice:

   Situatia cu reprogramarea examenului pentru grupele de la Psihologie este o masura care a putut fi luata rapid in actualele conditii meteo. Sunt sigur ca se vor gasi solutii si in alte cazuri.

 2. Bogdan Ivan zice:

  In mod normal, toti studentii ar trebui sa beneficieze de o reprogramare atat timp cat conditiile meteo sunt la fel pentru toata lumea. Pentru unii, asta va insemna posibilitatea de a ajunge la un examen iar pentru altii posibilitatea de a invata mai mult si mai bine. Nu mi se pare normal faptul ca o parte din studenti beneficiaza de conditii mai bune pentru sustinerea examenului iar cealalta parte nu. Insa, daca situatia nu ne permite, presupun ca nu avem alte alternative.

  • George David zice:

   In mod normal, toti studentii ar trebui sa invete pentru examene asa cum sunt ele planificate si anuntate, deci afirmatia cu invatatul „mai mult si mai bine” nu se sustine.
   Situatia celor de la Psihologie a fost oarecum neobisnuita deoarece, ei avand examen luni, au fost surprinsi de vremea nefavorabila DIN WEEKEND, MAI ALES DE DUMINICA pe la casele lor, adica inclusiv prin provincie, ceea ce facea imposibila prezentarea lor la examen. Mai mult decat atat, ei fac o materie destul de diferita si, in consecinta, dau un examen diferit; faptul ca sunt numai doua grupe (mici, aproximativ 20 de studenti in grupa) a facut posibila reprogramarea.
   In schimb, grupele de Publicitate (de peste 30 de studenti fiecare) dau examen impreuna cu cele de la Comunicare (8 grupe), iar reprogramarea unui examen pentru aproximativ 300 de studenti este mult mai dificila decat pentru 40.

 3. Daniela Ivan zice:

  Nu inteleg de ce ne-ati mai spus ca s-a reprogramat daca, de fapt nu ne viza pe noi…
  Si cei de la Publicitate stau in provincie, nu numai cei de la Psihologie .
  Multumim pentru clarificare

 4. Daniela Ivan zice:

  Toate grupele vom sustine examenul pe 13 februarie la ora 18?
  Multumesc!

  • George David zice:

   Toate grupele de la Psihologie. Grupele de la Publicitate dau examen maine, 7 februarie, conform planificarii.

   • Andreea Goidea zice:

    Eu sunt de la Publicitate gr1. Sa inteleg ca doar examenul pentru cei de la Psihologie a fost reprogramat? Dintre cei care suntem la publicitate si nu putem ajunge maine 7 feb, putem sustine examenul cu cei de la Psihologie, pe 13 feb?

   • George David zice:

    Inca o data: grupele de la Publicitate dau examen MAINE, 7 FEBRUARIE 2012, in sala A040 din Polizu. Grupa I Publicitate intra la ora 16.30.
    Nu se poate da examen cu cei de la Psihologie, deoarece sunt materii destul de diferite si ei au alte subiecte.

 5. Andreea Goidea zice:

  Domnule profesor, voiam sa va intreb daca pentru cei care au ramas blocati in provincie din cauza ninsorilor se va reprograma examenul pentru o alta zi, sau va trebui sa venim direct la restanta.

  multumesc

  • George David zice:

   Speram ca ati aflat pana acum, deoarece cineva si-a luat angajamentul sa va anunte pe toti 😦
   Ca urmare a initiativei uneia dintre colegele voastre, examenul a fost reprogramat pe 13 feb. ora 18, sala 207 din Povernei.

 6. Daniela Ivan zice:

  Domnule profesor, pentru ca stiu ca trebuie sa ne respectam seria cu care ne prezentam la examen vreau sa stiu, va rog, cu ce serie trebuie sa vina grupa I Publicitate.
  Multumesc!

 7. Daniela Ivan zice:

  Domnule profesor, cand veti afisa notele de la seminar si unde ( forum, blog )?
  Va multumesc!

 8. Luiza T. zice:

  Domnule profesor,
  As dori sa stiu daca se poate sa ne spuneti nota de la al doilea proiect, pentru a hotari daca e cazul sa citesc si sa dau test si din ultimul articol, sau nu (in cazul in care am o medie ok la seminar). Mentionez ca ma numesc Traistaru Luiza, si am facut proiectul impreuna cu Nicolae Delia si Panait Geanina.
  Va multumesc.

 9. Popa Alexandra zice:

  Domnule profesor, eu mai sunt la o facultate si in urmatoarele 2 saptamani, joia, la un curs la care nu am participat pana acum, trebuie sa predau un proiect si sa sustin un examen. Intrebarea mea este: Daca am deja doua verificari date este obligatoriu sa o sustin si pe a treia?
  Multumesc!

 10. Graţiela Plopeanu zice:

  Buna ziua,

  Ne puteti spune cand are seminar grupa 2, Publicitate (saptamana aceasta sau urmatoarea) ?
  Si cand avem ultimul test?

  Va multumesc anticipat.

 11. camelia moroianu zice:

  buna seara,
  ne puteti spune daca s-a schimbat sala pentru seminarul de maine de la 10 la 12?

  multumesc!

  • George David zice:

   Credeam ca stie deja toata lumea! Am postat anunt si pe forum, si pe blogul acesta. Seminariile de maine au loc in Polizu, sala L118, ora 16 (Psihologie) si L022, ora 18.30 (Publicitate).

 12. camelia moroianu zice:

  Buna seara,
  doresc sa va anunt ca echipa formata din Dinescu Dominique, Moroianu Camelia, Andrei Pascale, Ionut Pasolea si Gratiela Plopeanu (publicitate, grupa 2) ar dori sa prezinte proiectul la seminarul din 17.11.2011.
  Va multumim,
  o seara placuta!

 13. Birsasteanu Dana zice:

  Buna seara. In speranta ca nu este prea tarziu, as vrea sa va anunt ca grupa formata din Birsasteanu Dana, Botezatu Irina, Carstea Alexandra si Ghilencea Paul ar dori sa prezinte proiectul la seminarul de maine, Multumesc frumos. O seara placuta

 14. Daria Gonta zice:

  Primul articol este citit pentru seminarul 2 sau pentru seminarul 3?

 15. Alexandra POPA zice:

  Multumesc pentru raspuns!

 16. Popa Alexandra zice:

  Cand vreau sa descarc al doilea articol, imi apare o lista de cautare cu mai multe articole. Pe care trebuie sa il citim?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s